Kundesupport

Åbningstider

Man - Fre

7:00AM - 9:00PM

Lør - Søn

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Returpolitik

Vi forstår godt at ting kan ændre sig, og at du nogle gange bliver nødt til at returnere din ordre. Det er derfor vi har en politik hvor du kan returnere varerne inden for 30 dage.

30-Days Tilfredshedsgaranti

Du kan returnere dine produkter som du købte hos os inden for 30 dage efter modtagelse og blive refunderet, bytte til andet produkt, eller få gavekort til fremtidige køb, hvis:

(a) Du har modtaget et produkt der er skadet eller lignende;

(b) Du har modtaget et produkt der er defekt eller på anden måde dårligt;

(c) Du har modtaget det forkerte produkt;

(d) Du har skiftet mening og ønsker at returnere et ubrugt og uåbnet produkt.

Vi tilbyder kun disse 30-dage returpolitik for produkter købt på denne hjemmeside/ Hvis du har købt "Derila" produkter fra andre sælgere skal du kontakte den hjemmeside du købte produktet på for at høre om returmulighederne da der kan være andre retur prodedurer som vi ikke har kontrol over.

Order received

30 dage

CAN RETURN

CANNOT RETURN

Fill contact form

3 business days

Customer support will send you:

  • link to returns form;
  • RMA number;
  • return address.

Send us return parcel + tracking number

Parcel received

14 business days

REFUND ISSUES

Please note that shipping costs are not refundable.

Hvad man skal gøre ved returnering af et produkt

Trin #1 - Kontakt vores Kundeservicet ved at udfylde en kontaktformular her på https://derilasleep.com/contact inden for 30 efter at have modtaget dine bestilte produkter. Giv kundeservice dit fulde navn, e-mail og ordrenummer, og beskriv kort årsagen til, at du ønsker at returnere produktet.

Trin #2 – Vores kundeservice vil besvare din forespørgsel inden for 3 hverdage, og hvis din anmodning om returnering opfylder de vilkår og betingelser, der er fastsat i denne Returneringspolitik og Servicevilkårene, vil vores kundeservice give dig et link til en returformular. Når du har givet os alle de nødvendige oplysninger, vil vi give dig et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) og en Returadresse.

Trin #3 – pak dit produkt så det kan sendes sikkert, påsæt den medfølgende RMA-formular et synligt sted på pakken og send produkterne til returadressen, som du har fået af vores kundeservice. Bemærk at vi kun vil kunne acceptere returnerede produkter, hvis de har RMA-nummeret påsat og er sendt til den angivne Returadresse.
Genstande som ikke er defekte skal returneres ubrugt, som lavet af fabrikanten, i original og ubeskadiget emballage. Ved defekte varer, bedes du kontakte vores kundeservice, før du påbegynder returneringen.

Trin #4 - Send os trackingnummeret på den tilbagesendte pakke og dit unikke returlink. Bemærk at vi ikke kompenserer eller refunderer returfragtgebyrer Returneringer uden trackingnumre kan blive afvist af vores lager. Sørg for at bruge anbefalet post eller anden sporbar forsendelsesmetode, og glem ikke at give os trackingnummeret.

Trin #5 - Når vi modtager de returnerede produkter og inspicerer dem, vil vi udstede en refusion inden for 14 dage. Bemærk, at dine forsendelsesomkostninger til returnering ikke bliver kompenseret af os.
Når der er udstedt en refusion, tager det normalt op til 3-5 hverdage, før refusionen vises på din konto. Refusionen sendes via den oprindelige betalingsmetode, som du brugte til at betale for ordren.

Se vores Servicevilkår for at få flere oplysninger om vores returnerings- og tilbagebetalingspolitik.